Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Dom Wczasowy STEFANKA

Adres obiektu Nadbrzeżna 21, 33-350 Piwniczna-Zdrój
 

Dodaj opinię
 


 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
 

Andrzej
Dodano: 2016-10-15
Pobyt od: 2014-09-08 do 2014-09-14 IP: xx.11.103.251
 
 
    

Bardzo fajny ośrodek zlokalizowany prawie nad brzegiem Popradu, bardzo blisko nowego mostu prowadzącego na Słowację. Można naprawdę odpocząć z dala od zgiełku miasta, zregenerować siły po trudach dnia codziennego. Obsługa bardzo miła a kuchnia pierwsza klasa, jedzenie bardzo dobre, domowe, z deserem, Panie Kucharki i Kelnerki - wielki szacunek :) za trud. Szefowa miła, pomocna. Polecam ten ośrodek na końcu Polski, lub jak niektórzy twierdzą, na początku Polski.


 
 

Iza i Rafał
Dodano: 2015-07-06
Pobyt od: 2015-07-01 do 2015-07-04
 
 
    

Posiłki są pyszne, świeże i zawsze punktualnie podane. Dodatkowo godziny ich podania można ustalić indywidualnie. Kierowniczka i obsługa ośrodka - wszyscy są bardzo mili i pomocni :) Pokoje są ciche, w każdym z nich jest czysta łazienka. Lokalizacja - kilkanaście metrów od sklepu spożywczego czy rzeki Poprad. Bardzo miło wspominamy pobyt w Stefance i polecamy :)


 
 

Ela i Mietek
Dodano: 2014-09-21
Pobyt od: 2014-09-04 do 2014-09-07
 
 
 

Miła obsługa oraz kierowniczka obiektu. Smaczne jedzenie - punktualnie i swieże.Dobry punkt wypadowy do wycieczek w góry. Pokoje ciche zapewniają dobry wypoczynek po trudach całodziennych wycieczek. Standard adekwantny do cen. Jeśli w przyszłym roku odwiedzimy Beskid Sądecki to zapewne zatrzymamy się w Piwnicznej-Zdroju w ośrodku "Stefanka". Polecamy.


 
 

Grupa z Sosnowca
Dodano: 2014-01-05
Pobyt od: 2013-12-30 do 2014-01-02
 
 
    

Tak się bawi,tak się bawił Sosnowiec.Bylo to możliwe tylko dzięki kochanej Joli,która zorganizowała nam piękny bal sylwestrowy.Oprócz wspanialej atmosfery,smaczna kuchnia,świetna muza a wszystko przyprawione pięknym uśmiechem Pani Joli i jej trzody.Jolu tak trzymaj.Pozdrawiamy i jeszcze raz dziękujemy.Przyjedziemy za rok a może wcześniej.Polecamy wszystkim.


 
 

Zuzanna i Janusz z Bytomia
Dodano: 2013-08-08
Pobyt od: 2013-07-13 do 2013-07-26
 
 
   

Byliśmy z żoną i wnukami.Wszyscy wróciliśmy bardzo zadowoleni i z mocnym postanowieniem powrotu w następnych latach. Lokalizacja i warunki wypoczynku super. Jedzenie również. Do tego bardzo miła obsługa. Z uwagi na b. dobrą komunikację busową i PKP (stacja PKP w pobliżu) "Stefanka" stanowi doskonałą bazę wypadową w góry i okoliczne atrakcyjne turystycznie miejscowości. Do pełnego szczęścia brakowało nam basenu, który miał być otwarty w Radwanowie 1 lipca, a został otwarty tuż po naszym wyjeździe czyli 27 lipca. Polecamy " Stefankę" wszystkim amatorom gór i dobrego jedzenia.


 
 

Marta
Dodano: 2012-12-30
Pobyt od: 2012-12-27 do 2012-12-31
 
 
    

Właśnie wróciliśmy. Oferta godna polecenia! Piękne miejsce, cisza, spokój, bardzo zadbany ośrodek. Kierowniczka z wielkim sercem. Personel wspaniały, dbają o Ciebie, karmią(i to jak, a ciasta pyszne…) Nie da się ich nie kochać. Robią wszystko żebyś pamiętała te piękne chwilę u nich.Naprawdę warto odwiedzić to miejsce, po prostu musicie to sami przeżyć !!!


 
 

asia z rodzina
Dodano: 2012-09-27
Pobyt od: 2012-07-12 do 2012-07-26
 
 
    

Bardzo polecam... Od 6 lat jezdzimy z rodziną do Stefanki. Zawsze jest bardzo dobre wyżywienie duzo i smacznie (pyszne ciasto) Czysto, mila obsluga niemuwiac juz o pieknej okolicy . Nasi znajomi jezdza na sylwestra do Stefanki i tez sa zadowoleni


Opinie 1-7 z 7

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie