Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Dom Wczasowy STEFANKA

Adres obiektu Nadbrzeżna 21, 33-350 Piwniczna-Zdrój
 

Dodaj opinię
 


 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Andrzej
Dodano: 2016-10-15
Pobyt od: 2014-09-08 do 2014-09-14 IP: xx.11.103.251
 
 
    

Bardzo fajny ośrodek zlokalizowany prawie nad brzegiem Popradu, bardzo blisko nowego mostu prowadzącego na Słowację. Można naprawdę odpocząć z dala od zgiełku miasta, zregenerować siły po trudach dnia codziennego. Obsługa bardzo miła a kuchnia pierwsza klasa, jedzenie bardzo dobre, domowe, z deserem, Panie Kucharki i Kelnerki - wielki szacunek :) za trud. Szefowa miła, pomocna. Polecam ten ośrodek na końcu Polski, lub jak niektórzy twierdzą, na początku Polski.


 
 

Iza i Rafał
Dodano: 2015-07-06
Pobyt od: 2015-07-01 do 2015-07-04
 
 
    

Posiłki są pyszne, świeże i zawsze punktualnie podane. Dodatkowo godziny ich podania można ustalić indywidualnie. Kierowniczka i obsługa ośrodka - wszyscy są bardzo mili i pomocni :) Pokoje są ciche, w każdym z nich jest czysta łazienka. Lokalizacja - kilkanaście metrów od sklepu spożywczego czy rzeki Poprad. Bardzo miło wspominamy pobyt w Stefance i polecamy :)


 
 

Katarzyna
Dodano: 2013-02-19
Pobyt od: 2013-02-14 do 2013-02-17
 
 
 

Moje wrażenia z pobytu w Stefance są negatywne. Mimo że jedzenie i obsługa miła to całą atmosferę psuła kierowniczka, kompletnie nieodpowiedzialna i niezorganizowana osoba, wprowadzająca zamęt. Ta Pani stwarza tylko pozory bardzo miłej. Byliśmy w Stefance grupą 13-osobową + 5 dzieci do trzech lat. Przyjechaliśmy o godz. 11, obsługa powitała nas herbatą i rogalikami, a ponieważ doba zaczyna się o 14 i pokoje nie były gotowe zdecydowaliśmy się pojechać na stok i umówiliśmy sie na godz. 17 na obiadokolację. Wróciliśmy do ośrodka przed 17 i okazało się że nasze pokoje są nie gotowe ponieważ kierowniczka pozwoliła poprzedniej grupie zostać dłużej naszym kosztem. Po obiadokolacji pokoje nadal nie były gotowe, obsługa nie wiedziała które pokoje są dla nas i sprzątała wszystkie po kolei, a my cały czas czekaliśmy, dzieci zmęczone płakały, straszne zamieszanie, a kierowniczka siedziała sobie i rozmawiała z innymi gośćmi. Gdy już wreszcie dostaliśmy wszyscy pokoje było ok. godz. 19. Trójka znajomych z dwójką dzieci miała dojechać po 20 i na moje pytanie jaki będą mieli pokój kierowniczka odpowiedziała agresją, że to nie moja sprawa... Gdy przyjechali okazało się że dostali pokój, w którym była pleśń na ścianach i śmierdziało wilgocią, jedno z dzieci bardzo źle się czuło w nocy i następnego dnia poprosili o zmianę pokoju. W związku z utrudnieniami i z tym że pokoje dostaliśmy później kierowniczka nawet nie wspomniała o rabacie za pobyt, a na moje pytanie podczas rozliczania za pobyt czy zejdzie z ceny znowu zareagowała agresją. Z tą panią nie ma żadnej rozmowy, a przecież nie wymagałam od niej rzeczy niemożliwych, ponadto co należało nam się. Dla mnie jest niewyobrażalne jak można kłócić się z klientem i obrażać go tylko dlatego że chce aby jego podstawowe potrzeby były zapewnione. Nie wymagałam od tej pani niczego co wykraczałoby ponad standard. Gdybym była złośliwa to mogłabym doczepić się jeszcze do wielu innych rzeczy np. niska temperatura w pokojach, popsuty telewizor, umywalka w pokoju zamiast w łazience, niewygodne łóżka itp... ale o tym już nawet nie wspominałam kierowniczce bo by dopiero zdenerwowała się. Ona jest tylko miła dla stałych klientów i tych którzy niczego nie oczekują i nie mają żadnych wymagań i nie dochodzą swoich praw. Jeszcze nigdy nie byłam tak źle i nieuprzejmie potraktowana przez kierownika ośrodka i na pewno tam nie wrócę i wszystkim odradzam pobyt w tym miejscu.


 
 

Marta
Dodano: 2012-12-30
Pobyt od: 2012-12-27 do 2012-12-31
 
 
    

Właśnie wróciliśmy. Oferta godna polecenia! Piękne miejsce, cisza, spokój, bardzo zadbany ośrodek. Kierowniczka z wielkim sercem. Personel wspaniały, dbają o Ciebie, karmią(i to jak, a ciasta pyszne…) Nie da się ich nie kochać. Robią wszystko żebyś pamiętała te piękne chwilę u nich.Naprawdę warto odwiedzić to miejsce, po prostu musicie to sami przeżyć !!!


 
 

Gość
Dodano: 2012-10-27
Pobyt od: 2012-10-17 do 2012-10-18
 
 
    

Odpowiednia jakość do ceny. Bardzo dobra obsługa. Wiele aspektów pobytu można dogadać z obsługą. Dobre położenie, atrakcyjna okolica.


 
 

asia z rodzina
Dodano: 2012-09-27
Pobyt od: 2012-07-12 do 2012-07-26
 
 
    

Bardzo polecam... Od 6 lat jezdzimy z rodziną do Stefanki. Zawsze jest bardzo dobre wyżywienie duzo i smacznie (pyszne ciasto) Czysto, mila obsluga niemuwiac juz o pieknej okolicy . Nasi znajomi jezdza na sylwestra do Stefanki i tez sa zadowoleni


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie